Продукти

null

AQ

Активен Серум

Ползата от използването на AQ Активен Серум:

• С редовното използване на серума, кожата изглежда значително по-млада

• Намалява фините и дълбоки бръчки

• Дава блясък на кожата и изсветлява петната от възрастта и слънцето

Технологията на Растежните Фактори възстановява функциите, които са присъщи на младата кожа за справяне с уврежданията, които елементи като слънчевите ултравиолетови лъчи, химикалите в храните и замърсения въздух, генерират свободни радикали, които влияят негативно на качеството на нашата кожа. Учените смятат, че това са перманентни увреждания – познати като фотоейджинг – носят 90% от отговорността за стареенето на кожата, което включва бръчки, твърдост, пигментации, и загуба на еластичност.

Активния серум съдържа патентовата Технология на РФ (US Pat.8,518,879), която стимулира нормалния растеж, организацията и поддръжката на нашите собствени кожни клетки. Активният серум съдържа фибробластен растежен фактор, с висока чистота, който е генетически много подобен на растежните фактори, нормално образуващи се в човешкото тяло. Продукцията на растежните фактори намалява, когато стареем, което е предпоставка за неспособността на кожата да се подмладява. Активния серум попълва кожата с необходимите фактори, които подпомагат натуралното подмладяване и като резултат, кожата възвръща младежкия си вид.

Указания за употреба

След почистване на лицето, изстискайте малко количество от серума върху чисти пръсти (леко натиснете помпата на флакона наполовина) и нанесете серума леко върху цялото лице, врата и деколтето. Леко обновяване на кожата се усеща след първите две седмици от употребата. Оптимално подобрение на кожата се постига след 6 седмици ежедневна употреба на серума.

Избягвайте директен контакт с очите.

Съдържание:

Human Fibroblast Conditioned Media, Water (Aqua), Glycerin, Polysorbate 20, Cellulose Gum, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Tocopheryl Acetate, Lactic Acid, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Phenoxyethanol, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol.

Допълнителна информация

Свободен от съдържание на парабени

Свободен от съдържание на сулфати

Свободен от съдържание на фталати

Не е изпробван върху животни

null

AQ

Възстановяващ

Серум

Ползата от използването на AQ Възстановяващия Серум:

Драматично подобрява изгледа на стареещата, увредена и след-процедури кожа, благодарение на своята високо концентрирана формула, която стимулира кожните клетки да реагират като млади, а също така подсилва възможността на кожата да регенерира увредената ДНК, която причинява стареенето.

Увеличава натуралния процес на регенериране и оздравяване на кожата

Възстановяващия серум ускорява натуралните процеси на регенерация и оздравяване. Стимулира продукцията на колаген, здравословната циркулация, антиоксидативната активност и клетъчното възобновяване. Регулярната му употреба води до намаляване на фините и дълбоки бръчки, кожата се чувства по-мека и стегната. Успокояващата формула помага да се намалят раздразненията от кръвонасядания след козметични процедури, намаля спуканите капиляри и чувствително намалява пост-оперативното зачервяване. Серумът е чудесно средство за състоянията след клинични процедури на кожата, като намалява времето за възстановяване, ускорява оздравителния процес и подобрява крайния резултат. Този подхранващ серум помага също на пациенти с розацея, успокоява травмите на кожата, свързани с изгаряния първа степен, намалява след-процедурния дискомфорт, свързан с химическия пил, операции и лазерни манипулации. Свежият, чисто миришещ серум, няма да блокира порите и да остави мазно усещане върху кожата или пък да раздразни чувствителните кожи.

Полезни ефекти:

• Високо ефективна комбинация на технология на растежните фактори с антиоксиданти, за постигането на по-младежки изглеждаща кожа.

• Подпомага кожата в борбата и срещу стареенето.

• Промотира бързо оздравяване след лазерни процедури за реструктуриране на кожата.

• Може да успокои възпалението и раздразнението на кожата след клинични процедури.

Тази високо концентрирана формула е най-доброто средство за подобряване вида на застаряващата кожа, а също и на увредената след процедури кожа. Тази формула може да усили натуралните възстановителни процеси на кожата, като оздравява и регенерира кожната тъкан, чрез стимулиране продукцията на колаген, кръвооросяването, антиоксиантната активност и клетъчно обновяване.

Как да се използва:

Нанесете нежно тънък слой върху засегнатия кожен участък. За оптимални резултати, прилагайте на всеки 12 часа.

Съдържание:
Human Fibroblast Conditioned Media, Water (Aqua), SD Alcohol 40, Propylene Glycol, Cellulose Gum, Polysorbate 20, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Tocopheryl Acetate, Menthyl Lactate, Lactic Acid, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol.

Допълнителна информация:

Свободен от съдържание на парабени

Свободен от съдържание на сулфати

Свободен от съдържание на фталати

Не е изпробван върху животни

null

AQ

Комплекс за коса

Ползата от употребата на Иновативния Комплекс за коса:

• Създаден да предотвратява загубата на коса.

• Съживява увредените космени фоликули.

• Има за цел да подобри качеството на косата

• Помага за възстановяването на здравословен растежен цикъл на косата

• Подобрява кръвоснабдяването и подхранването на скалпа и космените фоликули.

Ей Kю Иновативен Комплекс за коса + е създаден да се бори с реалните причини за стареенето на космените фоликули и да работи в насока на подхранване на същите, за да бъдат те и по-функционални. Стволовите клетки, които подплатяват космените фоликули, са жизнено важни за растежа на косата и патентованата технология на растежните фактори подпомага и поддържа тези клетки за здрава, красива коса.

Иновативният Комплекс за коса + има за цел да подобри цялостното състояние на скалпа и на увредените космени фоликули, като увеличава циркулацията на селектиран растежен фактор, който се съдържа в здравите космени фоликули. Тази терапия подхранва космения фоликул с надеждата да го върне в неговото идеално здравословно състояние. Този процес оптимизира нормалния растежен цикъл на косата и подобрява нейното качество.

Инструкции за употреба:

• Измийте косата с шампоан – за предпочитане сутрин.

• Изсушете косата и поставете серум в малки количества на зоните, които искате да подобрите

• Масажирайте полетата на апликиране минимум 5 минути. За максимален ефект не мийте косата по-рано от 8 часа след апликацията.

• Повтаряй стъпките от 1-3 през ден, докато петте шишенца свършат. Избягвайте контакт на препарата с очите!

Съдържание:

Water (Aqua), Human Fibroblast Conditioned Media, Propylene Glycol, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Flower Extract, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol.

Допълнителна информация

Свободен от съдържание на парабени

Свободен от съдържание на сулфати

Свободен от съдържание на фталати

Не е изпробван върху животни

null

AQ

Мигли

AQ Мигли – Подобряваща миглите и веждите система

AQ Мигли е уникална формула, създадена да промотира по-дълги, по-дебели и по-черни мигли и вежди, използвайки патентованата Растежни фактори Формула (U.S. Pat. 5,518,879). Това е един безопасен и натурален серум, формулиран да възстанови здравето и виталността на миглите и веждите чрез натурално ускоряване продукцията на космения матрикс. С ежедневна употреба, продуктът помага да се стимулират по-пълни, по-дълги и здрави мигли и вежди, без нежеланите странични ефекти, които са присъщи на често използваните стимулатори на растежа на миглите.

Полезни ефекти:

• Създаден на базата на патентованата Технология за растежните фактори

• Не съдържа увреждащи химикали и презервиращи вещества (като парабени, олово и др.), които предизвикват нежелани странични ефекти на окото и клепачите.

• Не съдържат простагландини (лекарства за глаукома)

• Няма да променят цвета на очите или да потъмнят клепачите

• Апликатори за единично ползване с уникален дизайн, специално създадени за Ей Кю Мигли.

Инструкции за употреба:

Да се поставя един път на ден върху чиста и суха кожа. Поставете капчица от серума върху чист и неизползван апликатор (приложени с продукта). Нанесете върху кожата в основата на горните и долни мигли с едно движение, като повторите два, три пъти, започвайки от вътрешния ъгъл на окото към външния – така, както си поставяте очната линия. Направете това на двете очи, като не е необходимо да добавяте нови капчици след всяко движение. Изхвърлете апликатора след употреба. Същият апликатор може да се използва за двете очи и за веждите при единична употреба.

Съдържание:

Human Fibroblast Conditioned Media, Water (Aqua), Glycerin, Panthenol, Biotinoyl Tripeptide-1, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Flower Extract, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol.

Допълнителна информация:

Свободен от съдържание на парабени

Свободен от съдържание на сулфати

Свободен от съдържание на фталати

Не е изпробван върху животни

null

AQ

Очен серум

Изсветлява и Стяга околоочната линия

AQ Очен Серум изсветлява и стяга околоочната линия със своята високо концентрирана формула, която е уникален комплекс от най-новата генерация пептиди и Технологията на Растежните Фактори.

Гладка и млада кожа

Очният серум има специална, нежна формула за околоочния контур, която промотира по-гладка и млада кожа, стимулира натуралните процеси на заздравяване и подмладяване на кожата, като доставя биологичните елементи, характерни за младата и здрава кожа. Концентрираната формула на технологията на растежните фактори стимулира продукцията на колаген, който увеличава еластичността, а съдържащите се изглаждащи пептиди, стягат и повдигат увисналата кожа. Фините и по-дълбоки бръчки се изглаждат чрез активиране на възстановителните процеси на самата кожа. Увеличава микро циркулацията, което води до изсветляване на зоните под очите и изчистване на тъмните кръгове и „торбичките“. Овлажняващата формула поддържа здравето на кожата и пази за дълго резултатите, докато в същото време е щадяща за по-чувствителните очи. Този чист, несъдържащ мазнини серум, има свежа миризма и не запушва порите.

Полезни ефекти

• Намалява „пачи крак“ бръчките и фините бръчици около очите

• Нежно изсветлява тъмните кръгове под очите

• Овлажнява и кондиционира деликатната кожа около очите, като я прави копринено мека.

Указания за употреба:

С чисти ръце натиснете помпичката на половина и разпределете малко количество от серума на върха на пръстите. Нанесете серума на свежо почистена кожа, като се концентрирате в подочната зона и с нежни кръгови движения масажирайте околоочната зона до пълни абсорбиране на серума. За оптимални резултати, използвайте сутрин и вечер.

Съдържание:

Water (Aqua), Human Fibroblast Conditioned Media, Acetyl Hexapeptide-8, Glycerin, Hesperidin Methyl Chalcone, Steareth-20, Dipeptide-2, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Butylene Glycol, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Seed Extract, Polysorbate 20, Chrysin, N-Hydroxysuccinimide, Palmitoyl Oligopeptide, Aminoethylphosphinic Acid, Xanthan Gum, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Citrus Grandis (Grapefruit) Extract, Lactic Acid, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Phenoxyethanol, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol.

Допълнителна информация:

Свободен от съдържание на парабени

Свободен от съдържание на сулфати

Свободен от съдържание на фталати

Не е изпробван върху животни

null

AQ

Вагинална

Подмладяваща

Сиситема

AQ Вагинална Подмладяваща система

AQ Vaginal Rejuvenation System

Въпреки факта, че много жени имат симптоми, свързани с вагиналната сухота, това е все още едно състояние, за което жените се чувстват неловко да споделят със своите партньори, приятели, и даже своя лекар. Вагиналната сухота е много чест симптом преди и след менопаузата. Въпреки че неадекватното вагинално овлажняване може да се прояви във всяка възраст, вагиналната сухота е основен признак на вагинална атрофия (атрофичен вагинит) – изтъняване и възпаление на вагиналната стена, по причина на ниските нива на естроген. Заедно с вагиналната сухота, жените изпитват също сърбежи и парене около и в долната третина и отвора на вагината.

Полезни ефекти на вагиналната подмладяваща система ( VRS):

• Ефекта на системата е насочен към облекчаване на вагиналната сухота, а също така помага да се успокои раздразнението

• Може да подобри еластичността на вагиналните стени.

• Подобрява женската сексуална възбуда преди и по време на половия акт.

• Използва технологията на растежните фактори, за подмладяване на вагиналните функции.

Как да се употребява:

• Освободете апликатора от индивидуалната опаковка. Дръжте апликатора от дебелия край и разклатете надолу за да спусне серума към тънкия край.

• Свалете капачката. Нежно въведете апликатора във влагалището.

• Изстискайте съдържанието откъм дебелия край на тубичката и след това изхвърлете опаковката. Започнете терапията с една апликация на всеки два то три дни. В зависимост от състоянието VRS може да се използва често, ако е необходимо.

Съдържание:

Human Fibroblast Conditioned Media, Water (Aqua), Glycerin, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Xantham Gum, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Squalane, Polysorbate 60, Rosemarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Lactic Acid, Chlorphenesin.

Допълнителна информация:

Свободен от съдържание на парабени

Свободен от съдържание на сулфати

Свободен от съдържание на фталати

Не е изпробван върху животни