д-р Ахмед Ал-Катани

 

 

 

Д-р Ахмед Ал-Катани

Д-р Ал-Катани беше вдъхновен да основе Ей Кю Скин Солюшънс, на базата на неговата всеобхватна работа върху медицинските приложения на Растежните Фактори (РФ) за заздравяване на наранена тъкан и създаване на изкуствени кожни присадки. Той прилага своя опит и знания за биологията на растежните фактори, за да разработи процес за производство им, с най-високо качество, които съдържат само тези, които са идентифицирани като най-ефективни за подобряване на външния вид на кожата и косата, в абсолютно точно съотношение и комбинация, необходима за бързи и безпрецедентни резултати. Технологията на Д-р Ал- Катани има многобройни патенти в Съединените Щати, одобрени от 2010 година насам.

Д-р Ал- Катани е известен с прилагането на най -последните изследвания и технологии, за да павира медицинския пробив при регенерирането на болната тъкан на органите. Комбинирайки изследвания и своя богат клиничен опит, той успява да предложи едни от най- иновативните продукти за грижа за кожата в света.

Д-р Ал- Катани е учен, асоцииран с многобройни проучвания и разработки на Националните Здравни институти (National Institutes of Health). Той е акредитиран с многобройни научни публикации а също така е член на Американското общество по клинична Фармакология и Терапии. Като дългогодишен член на Американската Асоциация на Имунолозите, Д-р Ал- Катани е говорил и презентирал на многобройни конгреси по целия сват.